Ανοίγουν κέντρα αισθητικής και εμπορικά κέντρα - Με click in shop σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη
Εισήγηση Επιτροπής

Ανοίγουν κέντρα αισθητικής και εμπορικά κέντρα - Με click in shop σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη

Δεκτή έγινε από τους ειδικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης για επαναλειτουργία των κέντρων αισθητικής και των εμπορικών κέντρων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιτροπή εισηγείται και την εφαρμογή της μεθόδου του click inside στα εμπορικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, όπου μέχρι πρότινος ίσχυε η μέθοδος του click away.

Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει εισηγηθεί την επαναλειτουργία τόσο των εμπορικών κέντρων όσο και των κέντρων αισθητικής από αύριο Σάββατο 24 Απριλίου, κάτι που θα συμβεί εφόσον η επιτροπή των ειδικών ανάψει το πράσινο φως.

Σε διαφορετική περίπτωση εμπορικά κέντρα και κέντρα αισθητικής θα λειτουργήσουν εκ νέου από τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου.

Ανακοινώσεις στις 6 από Χαρδαλιά - Χρυσοχοΐδη για μετακινήσεις και εστίαση

Τον οδικό χάρτη για τα μέτρα που θα ισχύσουν το Πάσχα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα επαναλειτουργήσει η εστίαση στις 3 Μαΐου θα ανακοινώσει στις έξι το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις που απαγορεύονται κατά τις προσεχείς ημέρες.

Στην ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα θα παρευρεθεί και ο γενικός γραμματέας Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.