Αντιστράτηγος Στρατιωτικής Δικαιοσύνης προλογίζει υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιστράτηγος Στρατιωτικής Δικαιοσύνης προλογίζει υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε προεκλογική εκδήλωση για τον Δήμο Αχαρνών, καθώς ο αντιστράτηγος, αναθεωρητής Α'' του Στρατιωτικού Δικαστηρίου, Νικόλαος Ανθούλης, έπλεξε ανοιχτά σε δημόσια εκδήλωση, το εγκώμιο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέα Καμπόλη.

Ειδικότερα, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που ανήρτησε το Focus TV, o Αντιστράτηγος Νικόλαος Ανθούλης προλόγισε τον υποψήφιο δήμαρχο Αχαρνών Οδυσσέα Καμπόλη, μιλώντας με τα θερμότερα λόγια γι'' αυτόν. 

Σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 3 του Συντάγματος, όπως αυτό είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής: «Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας. Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στους υπαλλήλους του Δημοσίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή επιχειρήσεων η διοίκηση των οποίων ορίζεται άμεσα ή έμμεσα από το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχο».