Αντιτρομοκρατική: Πιθανές σχέσεις των συλληφθέντων με Ο.Λ.Α. εξετάζουν οι Αρχές

Αντιτρομοκρατική: Πιθανές σχέσεις των συλληφθέντων με Ο.Λ.Α. εξετάζουν οι Αρχές

Τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ περιμένουν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, για να διαπιστώσουν κατά πόσον οι τρεις συλληφθέντες χθες στο Κουκάκι συνδέονται με την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εκτιμούν, πως ο 42χρονος από τους τρεις συλληφθέντες είχε στενές σχέσεις με τον κεντρικό πυρήνα της Ο.Λ.Α, όμως με τα υπάρχοντα στοιχεία κάτι τέτοιο δεν μπορεί ακόμα να αποδειχθεί. 

Οι τρεις συλληφθέντες μετά τις επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Και οι τρεις φορούσαν λευκά γιλέκα και χειροπέδες και συνοδεύονταν από ομάδα της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Οι κατηγορούμενοι λόγω συνάφειας της υπόθεσης αλλά και επειδή προβλέπεται η επιβολή περιοριστικών όρων και στο πλημμέλημα παραπέμφθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Ο 42χρονος είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών, καθώς έχει κατηγορηθεί μαζί με τον δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα για συμμετοχή στην απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά το 2008 στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα οι αστυνομικοί, προσπαθούν να διαπιστώσουν τη σχέση του δεύτερου συλληφθέντα, 38 ετών, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα δυο πιστόλια, με την συγκεκριμένη οργάνωση, όπως επίσης και αν η 36χρονη γυναίκα που ήταν γνωστή στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχει ανάμειξη σε υποθέσεις του αντάρτικου πόλης.