Απίστευτη δήλωση Θ. Μεγαλοοικονόμου προς Γ. Γιακουμάτο: «Δεν είσαι ομοφυλόφιλος...»

Απίστευτη δήλωση Θ. Μεγαλοοικονόμου προς Γ. Γιακουμάτο: «Δεν είσαι ομοφυλόφιλος...»

Η Θ. Μεγαλοοικονόμου προχώρησε σε μια δήλωση που προκαλεί έντονα ερωτήματα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του, δεδομένης της οριακής πλειοψηφίας που διαθέτει η αποκαλούμενη κυβέρνηση κουρελού. Τι είπε στον Γ. Γιακουμάτο.

Μετά του κουραμπιέδες που μοίρασε στη Βουλή, πήγε ένα καλάθι ζαρζαβατικά σε εκπομπή όπου βρέθηκε μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Απευθυνόμενη στον βουλευτή δήλωσε πως δεν έβαλε στο καλάθι αγγούρια διότι ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν είναι ομοφυλόφιλος. 

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;», ανέφερε η βουλευτής, μιλώντας σε εκπομπή του Open.

«Δόξα το Θεό έχει αρχίσει να κάνει φροντιστήριο και να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της», ήταν το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, μη αποδεχόμενος το δώρο της βουλευτή, καθώς όπως είπε: «δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι, επειδή βλέπω ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα, θα της κάνει καλό».

Αμέσως έλαβε το λόγο η Μεγαλοοικονόμου για να απαντήσει ότι «δεν έβαλα αγγούρια. Σε συνέντευξη, που σας είπαν ότι είστε γοητευτικός και φλερτάρετε γυναίκες, είπατε ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Οπότε δεν μπορούσα να σας βάλω αγγούρια. Είστε και ρατσιστής».

Και δω άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ που σημείωσε ότι «τη μία με λες σεξιστή. Την άλλη ρατσιστή. Άντε να τριτώσει το κακό με το μυαλό σου».