Απίστευτο: Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ζήτησε τη «βοήθεια» της... αστυνομίας

Απίστευτο: Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ζήτησε τη «βοήθεια» της... αστυνομίας

Στην ανάγκη του «κράτους - δυνάστη» που μάχεται με όλες τις δυνάμεις του έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα γνωστό μάλιστα από τη δράση του και στο διαδίκτυο, ζητώντας τη βοήθεια της... αστυνομίας λόγω... κλοπής.

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύπτει ο «Μικροπολιτικός» στην εφημερίδα τα «Νέα» αναφέροντας ότι ένα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα έπεσε θύμα κλοπής και αναγκάστηκε να καλέσει το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων προκειμένου να τον βοηθήσει και να... ανακαλύψει τους δράστες.

Σύμφωνα με την περιγραφή της στήλης, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη επιτυχημένη... επιδρομή, αφού είχε για μια ακόμη φορά καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια της αστυνομίας ανακάλυψε ότι στο σπίτι του είχαν μπει... διαρρήκτες. Μάλιστα δεν άφησαν στην κυριολεξία τίποτε ούτε καν τις... μπογιές.

Το θύμα της ληστείας κάλεσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ο διοικητής ακούγοντας το όνομά του κατάλαβε ποιος ήταν (άλλωστε τα περισσότερα μέλη του Ρουβίκωνα είναι γνωστά στην ΕΛΑΣ), αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε στην υπηρεσία του... πολίτη, ενεργοποιώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν είναι γνωστό αν οι δράστες βρέθηκαν ή αν μαθαίνοντας ποιος μένει στο σπίτι προχώρησαν σε κινήσεις αβροφροσύνης επιστρέφοντας τα κλοπιμαία.

Ζητώντας όμως τη βοήθεια της αστυνομίας ως θύμα την ώρα που μάχεται για να φύγουν οι δυνάμεις της από τα Εξάρχεια και η αποκάλυψη της υπόθεσης ενδεχομένως και να εγείρει ζήτημα ως προς τον ηγετικό του ρόλο αλλά και στις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους αντιεξιουσιαστές της περιοχής...

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς