Β. Κικίλιας: Δεν θα αφήσουμε Τσίπρα - Καμμένο να φτιάξουν την Ελλάδα των φτωχών

Β. Κικίλιας: Δεν θα αφήσουμε Τσίπρα - Καμμένο να φτιάξουν την Ελλάδα των φτωχών

Ο κ. Τσίπρας έχει στοχοποιήσει τη μεσαία τάξη και θέλει να δημιουργήσει την Ελλάδα των φτωχών, υποστήριξε ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή έχει μέτρα 1,9 δισ. για το 2018 και πετσοκομμένα κοινωνικά επιδόματα.

Μιλώντας στον realfm 97,8, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι «ο προϋπολογισμός αυτός έχει μέτρα 1,9 δισ. για το 2018 και έχει μείωση στα κοινωνικά επίδομα και είναι αντίστροφος ανάλογος για τρίτη χρονιά αυτών που ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο υποσχέθηκαν στην ελληνική κοινωνία για να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων».

«Ο κ. Τσίπρας έχει στοχοποιήσει τη μεσαία τάξη, θέλει να δημιουργήσει την Ελλάδα των φτωχών, αδιαφορεί για τους νέους ανθρώπους, η πολιτική του είναι η πολιτική των επιδομάτων. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που εμείς το Σαββατοκύριακο μιλήσαμε στο συνέδριο μας. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη, να στηρίξουμε τα λαϊκά στρώματα και τους νέους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Εμείς θέλουμε να φέρουμε επενδύσεις και να έρθουν δουλειές» είπε, προσθέτοντας πως η ΝΔ θέλει ένα κοινωνικό δίχτυ για τους αδύναμους και αυτούς που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.

Σχολιάζοντας μάλιστα την τελευταία δημοσκόπηση, είπε πως «όποια δημοσκόπηση και να δούμε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πίσω από τη ΝΔ και οι ΑΝΕΛ κάτω από το ποσοστό για να μπουν στη Βουλή. Εμάς δεν μας αρκεί αυτό το προβάδισμα και το είπαμε και στο συνέδριό μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: Intimenews