Β. Κικίλιας: Όσο έδωσε τα αναδρομικά στα στελέχη των ΕΔ ο κ. Καμμένος άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια

Β. Κικίλιας: Όσο έδωσε τα αναδρομικά στα στελέχη των ΕΔ ο κ. Καμμένος άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια

Με δηκτικό τρόπο απάντησε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ στις εξαγγελίες του Πάνου Καμμένου περί εξαγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, παραθέτοντας σειρά δηλώσεων του Πάνου Καμμένου για τα αναδρομικά των στρατιωτικών, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε σήμερα στο twitter τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το σχέδιο να αγοράσει το Υπουργείο τα κόκκινα δάνεια των στρατιωτικών.

«Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουν καλά, ότι όσο πήραν τρία χρόνια τα αναδρομικά που τους υπόσχεται ο κ. Καμμένος, άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως «έτος μέριμνας προσωπικού», τη δυνατότητα εξαγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από τις συστημικές τράπεζες στο ποσοστό που θα πουλούσαν τα δάνεια αυτά σε εισπρακτικές εταιρείες.

Φωτογραφία: Intimenews