B. Πολύδωρας: Γοητεύτηκα από την ιδέα να είμαι πρόεδρος στο ΕΣΡ

B. Πολύδωρας: Γοητεύτηκα από την ιδέα να είμαι πρόεδρος στο ΕΣΡ

Ως τιμητική πρόταση - πρόκληση χαρακτήρισε την πρόταση που του έγινε από την πλευρά της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ, ο Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Στη συνέντευξή του, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας τον ρώτησε ποια θα ήταν η γνώμη του, εάν θα τον πρότειναν για το ΕΣΡ. Εκείνος από την πλευρά του απάντησε πως έχει πολλούς εχθρούς και ο πρωθυπουργός στη συνέχεια ανέφερε πως «έχει και πολλούς φίλους». Τότε ο κ. Πολύδωρας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δέχθηκε την πρόταση.

Πρόσθεσε, ότι γοητεύτηκε από την ιδέα πως θα μπορούσε να είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και θα μπορούσε να συμβάλει στην συνεννόηση για να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε με σφοδρότητα στη ΝΔ και είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας πήρε την εξουσία, γιατί «ο κόσμος ένιωθε αποστροφή προς τις φιγούρες της ΝΔ, προς κάποιους σατραπικούς, όπως ο Σαμαράς».

Αναφορικά με τις κατηγορίες που του προσάπτει η ΝΔ για παλαιότερη δήλωσή του περί συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, είπε πως πρόκειται για «χιλιομασημένη τσίχλα» και αρνήθηκε ότι προέβη σε αυτή τη δήλωση.

«Εγώ μίλησα για συνεννόηση που θα είχε σαν στόχο να επαναπατριστούν οι 600.000 ψηφοφόροι», είπε.

Ερωτηθείς για το ποιος είναι καλύτερος μεταξύ του κ. Τσίπρα ή του κ. Μητσοτάκη, είπε πως δεν θα απαντήσει και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας πως «ο εχθρός είναι έξω. Να οργανωθεί μια συνεννόηση Τσίπρα-Μητσοτάκη πώς θα κάνουμε καλύτερη άμυνα. Όσο δεν βλέπω αυτή τη γραμμή για να απαντήσουμε στο διευθυντήριο των Βρυξελλών είμαστε χαμένοι από χέρι».