Boerse Online: Νέος φορέας ελπίδας για τους Έλληνες ο Κυρ. Μητσοτάκης

Boerse Online: Νέος φορέας ελπίδας για τους Έλληνες ο Κυρ. Μητσοτάκης

Οι Έλληνες βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως έναν νέο φορέα ελπίδας, σχολιάζει σε άρθρο της η boerse-online.de και προσθέτει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ που προηγείται στις δημοσκοπήσεις σχεδιάζει μια φιλοεπενδυτική πολιτική ώστε να πετύχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 4% για την ελληνική οικονομία.

Το εν λόγω διαδικτυακό περιοδικό που επικεντρώνει την ύλη του σε χρηματιστηριακά θέματα, χαρακτηρίζει την πιθανή αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα ως μια ευκαιρία για θαρραλέους επενδυτές, σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εκλογών. 

«Οι Έλληνες προφανώς δεν εμπιστεύονται πλέον τις μεγάλες υποσχέσεις. Μετά από μία μακρά οικονομική ύφεση που οι έπρεπε να αντέξουν, τώρα είναι πιο επιφυλακτικοί σε δηλώσεις πολιτικών που τάζουν το... γαλάζιο του ουρανού», προσθέτει.

Η Βoerse-Online επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται για μια φιλική προς τους επενδυτές οικονομική πολιτική. και σχεδιάζει να μειώσει τους φόρους επί των εταιρικών κερδών, των μερισμάτων και του ΦΠΑ. «Ο στόχος είναι να αυξηθεί η ανάπτυξη από το σημερινό 2%, στο 4%. Αυτό θέλει να το επιτύχει αυτό μέσω επενδύσεων και ιδιωτικοποιήσεων και επικεντρώνεται κυρίως στους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας και της υγειονομικής περίθαλψης», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Στο άρθρο σημειώνεται ότι η ΝΔ προηγείται στις δημοσκοπήσεις και πως οι Έλληνες βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως έναν νέο φορέα ελπίδας. 




Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς