Βουλή: Τη Δευτέρα η προ ημερησίας για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης

Βουλή: Τη Δευτέρα η προ ημερησίας για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης

Για την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 το πρωί προγραμματίστηκε η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση που είχε ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, που έφερε νέα δυσβάστακτα μέτρα για τους Έλληνες πολίτες.

Επίσης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη στις 10 το πρωί θα γίνει η εκλογή των υποψηφίων που θα προτείνουν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων για τις θέσεις αντιπροέδρων του κοινοβουλίου (μετά και την νέα πρόβλεψη του Κανονισμού της Βουλής), ενώ την ίδια ημέρα στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η συζήτηση του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής κατά  του Γιάννου Παπαντωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αίτημά του για την προ ημερησίας τόνιζε πως η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, μία καθυστέρηση που προκάλεσε πολύ μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και συνολικά στην οικονομία. «Η Κυβέρνηση οδήγησε τη Χώρα σε πολυετή λιτότητα. Για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση», προσέθετε χαρακτηριστικά.
 
Αλέξανδρος Διαμάντης

Φωτογραφία: Sooc