Βρίσκει δίχτυα η Αλκμααρ Β, σκοράρουν και στον... ύπνο τους Φένλο και Αϊντχόφεν Β

Βρίσκει δίχτυα η Αλκμααρ Β, σκοράρουν και στον... ύπνο τους Φένλο και Αϊντχόφεν Β

Η Λουντογκόρετς έβγαλε διπλάσια κόρνερ απ’ όσα αναμέναμε και ήταν η μοναδική επιλογή μας που επιβεβαιώθηκε χθες. Η Λάτσιο υπέστη διασυρμό άνευ προηγουμένου στη Μίντιλαντ (1-5) και έστειλε… αδιάβαστο τον μισό πλανήτη. Ο Απόλλων ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από την Ντνίπρο, δεν περιμέναμε τόσο κακή εμφάνιση. Κρατάμε ότι πλήρωσε το 1,98 και ότι χάσαμε δύο ματς του 1,90 και όχι του 1,20 – 1,30, αποδόσεις βέβαια που δεν θα δείτε ποτέ σε αυτή τη στήλη.

Απόψε μένουμε μακριά από σημεία και κυνηγάμε τα γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

ΒΙΛΕΜ – ΑΛΚΜΑΑΡ Β

Ισχυρό φαβορί η γηπεδούχος και ορθώς, διότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Β’ Ολλανδίας. Παρ’ όλα αυτά το ξεκίνημά της δεν είναι το καλύτερο δυνατό και δίνει δικαιώματα. Γι’ αυτό και θα κυνηγήσουμε το G/G.

Η Βίλεμ το έφερε στα τέσσερα από τα έξι φετινά παιχνίδια, καθώς και στα δύο από τα τρία εντός. Στο ένα εξ αυτών δέχτηκε γκολ από τη δεύτερη ομάδα της Αϊντχόφεν, η οποία… βράζει στο ίδιο καζάνι με τη νυν αντίπαλό της.

Η Αλκμααρ Β από την πλευρά της, μετράει έξι G/G σε εφτά ματς, όλα ήταν όχι μόνο Over 2,5, αλλά και Over 3,5! Επίσης, εκτός έδρας έχει δύο στα τρία πιο πρόσφατα. Σε αυτά σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα. Επιπλέον, βρήκε δίχτυα στους έξι από τους οκτώ τελευταίους αγώνες υπολογίζοντας και περσινούς.

ΦΕΝΛΟ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β

Εδώ έχουμε δύο από τις νεαρότερες ηλικιακά ομάδες στην κατηγορία, οι οποίες βασίζονται στο ταλέντο, αλλά και στην ψυχολογία των παικτών τους. Οταν υπάρχει έλλειψη εμπειρίας, εμφανίζονται συνήθως υψηλά σκορ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί στο τρέχων ζευγάρι και βάζουμε το G/G και Over 2,5.

Αυτό εμφανίστηκε στα τρία τελευταία μεταξύ τους στο «Ντε Κόελ» (1-2, 1-2, 1-4). Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η δεύτερη ομάδα της Αϊντχόφεν έχει πέντε «διπλά» στην έδρα της νυν αντιπάλου της.

Η Φένλο μετράει πέντε G/G και Over 2,5 στα έξι φετινά ματς και 9/11 εάν υπολογίσουμε και την περσινή σεζόν. Αυτό που δεν ήταν G/G φέτος έληξε 0-4 (από την πανίσχυρη Τσβόλε). Επίσης, στο «σπίτι» της έχει τρία στα πέντε πιο πρόσφατα, ενώ είναι η δεύτερη ομάδα με το χειρότερο παθητικό μέσα στο 2022 με 48 τέρματα (πρώτη η Χέλμοντ με 51).

Η Αϊντχόφεν Β από την άλλη, σκοράρει εδώ και 14 παιχνίδια εκτός έδρας. Στα 10 παραβιάστηκε η εστία της. Δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν απέναντι στην επιθετικογενή γηπεδούχο. Οπότε, γίνεται νωρίς το 1-1 και περιμένουμε να βάλει άλλο ένα οποιαδήποτε εκ των δύο για να πληρωθούμε.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

21.00 133 ΒΙΛΕΜ – ΑΛΚΜΑΑΡ Β G/G 1,80

21.00 139 ΦΕΝΛΟ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β G/G+OV 1,72