Cosmote Neo: Η πρώτη αμιγώς ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

Cosmote Neo: Η πρώτη αμιγώς ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

Την πρώτη αποκλειστικά digital κινητή τηλεφωνία παρουσίασε η Cosmote σε σημερινή εκδήλωση. Όλες οι διαδικασίες της Cosmote Neo γίνονται ψηφιακά, από την εφαρμογή My Cosmote App, χωρίς συμβόλαια και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Πρόκειται για την κινητή νέας γενιάς, όπου μέσω της εφαρμογής οι καταναλωτές μπορούν να ενεργοποιήσουν απλά το Cosmote Neo και να διαμορφώσουν οι ίδιοι το πλάνο τους όπως θέλουν και να το αλλάζουν όποτε κρίνουν σκόπιμο.

Eπίσης μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα πακέτα που επιθυμούν (data, ομιλία, SMS), να πληρώσουν και να εξυπηρετηθούν θέτοντας ερωτήματα. Μάλιστα, μπορεί να διακοπεί όποτε οι καταναλωτές επιθυμούν χωρίς κρυφές ρήτρες και χρεώσεις. Τo Cosmote Neo προσφέρει 4 απλούς συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20-30 ευρώ /μήνα.

«Το Cosmote Neo  σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία στη χώρα μας. Είναι ουσιαστικά μια νέα κινητή που απευθύνεται κυρίως στους νέους, χωρίς να είναι καρτοκινητή, αλλά ούτε και συμβόλαιο. Αποτελεί το πρώτο προϊόν κινητής που ζει εξ ολοκλήρου στον ψηφιακό κόσμο, όπως ταιριάζει στον καταναλωτή της ψηφιακής εποχής. Ό,τι κι αν σχεδιάζουμε, ό,τι κι αν κάνουμε, έχουμε πάντα στο μυαλό μας τα θέλω του πελάτη», δήλωσε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment του ΟΤΕ και συμπλήρωσε πως με τη νέα αυτή υπηρεσία «κάνουμε disrupt τον ίδιο μας τον εαυτό. Επιλέγουμε να αλλάξουμε μόνοι μας, γιατί έχουμε την αλλαγή στο DNA μας».

Σε ποιους απευθύνεται

Η νέα ψηφιακή κινητή απευθύνεται σε ανθρώπους δυναμικούς, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Απευθύνεται κυρίως στους νέους που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους. 

Μάλιστα, όλοι οι νέοι πελάτες Cosmote Neo έχουν δωρεάν 100 GB για 12 μήνες, ενώ στόχος της εταιρείας ήταν η νέα αυτή δυνατότητα κινητής να έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Ένας στόχος που επετεύχθη,   καθώς όλη η χρήση της υπηρεσίας από την ενεργοποίηση, έως την πληρωμή και την επιλογή πακέτων γίνεται …ψηφιακά.

Επενδύσεις 7 δισ. ευρώ τα τελευταία 14 χρόνια

Ο ΟΤΕ συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό του πρόγραμμα ύψους 2 δισ. ευρώ για την επόμενη τετραετία, καθώς δημιουργεί σημαντικές υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit και  το Cosmote Giga Speed Network, ενώ έχει ήδη επενδύσει 5 δισ. ευρώ την περασμένη δεκαετία.

Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις η εταιρεία παρέχει κάλυψη πάνω από 50% σε δίκτυο 5G στη χώρα, με την κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να έχει ήδη φτάσει το 97% και το 90% αντίστοιχα. Στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι να φτάσει το 60% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Υπενθυμίζεται πως το β’ τρίμηνο του έτους η Cosmote παρείχε στην Ελλάδα υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε 7 εκατ. πελάτες.