Διακοπές ρεύματος στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Διακοπές ρεύματος στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης παρατηρούνται σε Ραφήνα, Μάτι, Ν. Βουτζά και Παλλήνη, λόγω της κακοκαιρίας, ενώ εκτός λειτουργίας τέθηκαν 4 γραμμές ηλεκτροδότησης στην Αττική αφήνοντας δίχως ρεύμα Κερατέα, Ανθούσα, Πόρτο Ράφτη, Σαρωνίδα και Κακιά Θάλασσα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι συνεργεία του εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ξεκίνησαν από τη νύχτα: Χωρίς ρεύμα έμειναν το βράδυ οι κάτοικοι σε περιοχές στο Νέο Βουτζά και τη Σαρωνίδα, Παλλήνη και Γλυκά Νερά. ενώ προβλήματα καταγράφτηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και στην περιοχή του Ζωγράφου, της Αργυρούπολης και στο Μάτι, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ. Τα προβλήματα οφείλονται σε βλάβη του δικτύου Παλλήνης, Γέρακα, Ραφήνας, ανέφερε η ΔΕΔΗΗΕ.

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί και στο Χολαργό, η οποία έχει αποκατασταθεί, ενώ διακοπές μικρής διάρκειας σημειώνονται σε όλο το λεκανοπέδιο οι οποίες επίσης αποκαθίστανται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα από το βράδυ της Παρασκευής, με βροχές σε Αττική, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, περιοχές της Πελοποννήσου και Κυκλάδες. Την Κυριακή, η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.