Δολοφονία 19χρονου: Βρέθηκε και μαχαίρι, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο

Δολοφονία 19χρονου: Βρέθηκε και μαχαίρι, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο

Βρέθηκε και μαχαίρι με κηλίδες αίματος, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου και φίλων του στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τo όπλο βρίσκεται ήδη στο Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος.

Εντωμεταξύ, στα σκαλιά της πολυκατοικίας, στο βίντεο ντοκουμέντο, που έχει δοθεί στο φως της δημοσιότητας, φαίνονται ξεκάθαρα οι δράστες που χτυπούν ανελέητα τον Άλκη και τους φίλους του, οι οποίοι είναι πεσμένοι στο έδαφος, ενώ ακούγονται φωνές και επικρατεί πανδαιμόνιο.

Πλέον, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σε χώρους συνδέσμων αθλητικών σωματείων, επεκτείνονται και εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς δύο διενεργήθηκαν στην Ήπειρο, όπου έγιναν και συλλήψεις.

Σύλληψη δύο ατόμων

 

Σημειώνεται ότι στη σύλληψη δύο ατόμων, 43 και 36 ετών, προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά τις εφόδους σε συνδέσμους οπαδών των ομάδων της πόλης, ακόμα και στο γήπεδο της Τούμπας, για τον εντοπισμό στοιχείων.

Όσον αφορά τον 23χρονο που συνελήφθη πρώτος για την άγρια δολοφονία του 19χρονου, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο ίδιος τα αρνήθηκε όλα, ακόμη και την ανάμειξη με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οδηγήθηκε στις φυλακές.

Κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και για απόπειρα.