ΕφΣυν κατά Π. Πολάκη: Αρκούδα και αρκουδιάρης μαζί σε ένα σώμα

ΕφΣυν κατά Π. Πολάκη: Αρκούδα και αρκουδιάρης μαζί σε ένα σώμα

Νέα ακόμη πιο σκληρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπολύει η Εφημερίδα των Συντακτών, οξύνοντας τους τόνους στην μεταξύ τους κόντρα με χαρακτηρισμούς και κριτική για τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Μετά το τελευταίο άρθρο, στο οποίο ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του, η φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση εφημερίδα επανέρχεται, με ένα άρθρο με τον τίτλο «Ο αρκουδιάρης και η αρκούδα μαζί σ'' ένα σώμα». 

«Άστοργη μοίρα τον έκανε αναπληρωτή υπουργό, εκείνος όμως επιμένει να παριστάνει τον εισαγγελέα... Γι' αυτόν όλες οι ερωτήσεις είναι ενοχλητικές. Επινοούνται από τα «βοθροκάναλα», με σκοπό να συσκοτίσουν την ακτινοβολία του. Αλλά δεν μασάει», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο. 

Ο αρθρογράφος, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον κ. Πολάκη «σαχλαμαρόμαγκα», σημειώνει ότι «ως ''μπουρδοδημοσιογράφος'', ''επαναστάτης της φακής'', ''αμελητέα ποσότης'' και ''κατοικίδιο ένοχης αυλής'', θέλησα να κερδίσω πέντε λεπτά δημοσιότητας σατιρίζοντάς τον. Ακολούθησε ο παντελώς άσημος Σαββόπουλος» και καταλήγει:

«Συμφωνώ εν μέρει με τον Νιόνιο. Αρκουδιάρης μεν, σε κρίση ταυτότητος δε. Φαντασιώνεται πως είναι η αρκούδα. ''Ο αρκουδιάρης κι η αρκούδα μαζί σ' ένα σώμα'', που τραγουδούσε ο Τζιμάκος».