Εισβολή Ρουβίκωνα σε ομιλία της Αχτσιόγλου στο Παγκράτι

Εισβολή Ρουβίκωνα σε ομιλία της Αχτσιόγλου στο Παγκράτι

Σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι με ομιλήτρια την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου εισέβαλαν πριν μέλη του Ρουβίκωνα. 

Περίπου στις 18:40, περίπου τριάντα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε καφέ στην πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι, όπου ήταν προγραμματισμένη ομιλία της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου σε τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και άνοιξαν πανό.  Δημιουργήθηκε μικρή ένταση και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σημειώνεται ότι η υπουργός Εργασίας δεν είχε φτάσει ακόμη στο σημείο όταν έλαβε χώρα η εισβολή, αλλά προσήλθε μετά την αποχώρηση των μελών του Ρουβίκωνα και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ρουβίκωνας: Συγχαρητήρια στην Αχτσιόγλου, η δεξιά δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Ρουβίκωνας δημοσίευσε κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Μέρα με την μέρα πλησιάζουμε στο μεγάλο γεγονός, το μόνο γεγονός που νοιάζει κάθε δύναμη εξουσίας στην αστική δημοκρατία: τις εκλογές.

Πάνω από 3 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Σύριζα, ως κοινός απατεώνας, ανέλαβε την συνέχεια της διαχείρισης των μνημονίων και της μεγάλης καπιταλιστικής επίθεσης στον κόσμο της εργασίας υποσχόμενος ότι αυτά ακριβώς θα ανασχέσει» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του.