Εκδήλωση των AHEPA για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης Τραμπ

Εκδήλωση των AHEPA για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης Τραμπ

Εσπερίδα για τα δύο χρόνια κυβέρνησης Τραμπ και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις διοργανώνεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από τους AHEPA. 

Τα τμήματα της ΑΗΕΡΑ ΗΕLLAS District 25 , ΗJ03 Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος", ΗJ04 Xαλανδρίου "Σόλων", Θυγατέρες της Πηνελόπης της Θεσσαλονίκης ΗJ428 "Ελπίδες", με την υποστήριξη του Τμήματος της ΑΗΕΡΑ Κωνσταντινούπολης ''''Βόσπορος" 601, στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00μμ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος) θα λάβει χώρα η εκδήλωση της ΑΗΕΡΑ "Τα δύο χρόνια από την εκλογή Τrump, Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις και Ελληνισμός".

Μεταξύ άλλων επισήμων, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Σάββας Αναστασιάδης, τομεάρχης Ελληνισμού της ΝΔ και η πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα (Republicans Abroad -Greece) Κυρία Κατερίνα Παπαθανασίου.
Στην ομιλία θα λάβουν μέρος οι Πάνος Μπουλιώνης (δημοσιογράφος), Ο Ιωάννης Κοττάς (οικονομολόγος) , Ο Μάκης Στεργίου (Καθηγητής Φυσικής) και ο Αλέξανδρος Δρίβας (PhD Cand. στις Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο συγγραφέας Ανδρέας Ζαπουνίδης.