Επεισόδια σε εκδήλωση που συμμετείχε ο Ν. Φίλης

Επεισόδια σε εκδήλωση που συμμετείχε ο Ν. Φίλης

Έντονα επεισόδια από εκπαιδευτικούς σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα παρόντος του υπ. Παιδείας Νίκου Φίλη.

Τα επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σημείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης και για τις αποφάσεις της στον χώρο της Παιδείας.

Σύμφωνα με το iefimerida, tο κλίμα παρέμεινε τεταμένο για αρκετή ώρα καθώς οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του κ. Φίλη και η εκδήλωση ξεκίνησε τελικά λίγο μετά τις 19.30.

 

Κατάληψη σε αντιεξουσιαστών σε χώρο που θα μιλούσε ο Π. Σκουρλέτης

Κατάληψη στο δημοτικό κινηματογράφο «Λoυίζα» στο Βύρωνα, όπου στις 7 επρόκειτο να μιλήσει ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, πραγματοποίησαν νωρίτερα αντιεξουσιαστές, ακυρώνοντας την προγραμματισμένη εκδήλωση.

Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.

Αποδοκιμασίες στην Κάρπαθο

Αντιμέτωποι με εξαγριωμένους κατοίκους της Καρπάθου ήρθαν την Δευτέρα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Την ώρα της κατάθεσης στεφάνου, οι κάτοικοι αποδοκίμασαν τους βουλευτές, αποκαλώντας τους «ψεύτες» και «κλέφτες» και χρειάστηκε η παρέμβαση του αδελφού του αδικοχαμένου αεροπόρου μας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!



 

 

Με πληροφορίες από skai.gr