Επίθεση του T. Cook της Apple στον D. Trump: «Το μίσος είναι καρκίνος»

Επίθεση του T. Cook της Apple στον D. Trump: «Το μίσος είναι καρκίνος»

Την ανησυχία και την πικρία του για τα όσα θλιβερά συνέβησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Βιρτζίνια εκφράζει με σημείωμά του προς τους εργαζομένους του ο διευθύνων σύμβουλος της Apple. Ο ίδιος ζητά μία «σαφή», όπως λέει, καταδίκη της διαδήλωσης των νεοναζί στη Σάρλοτσβιλ και τονίζει την πλήρη αντίθεσή του στις δηλώσεις Trump, σύμφωνα με τις οποίες, «και οι δύο πλευρές ευθύνονται για τα επεισόδια».

«Όπως για πολλούς από εσάς, η ισότητα είναι στο επίκεντρο των πεποιθήσεων και αξιών μου» αναφέρει στο σημείωμά του ο κ. Tim Cook και συνεχίζει:

«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με απασχόλησαν ιδιαίτερα και άκουσα και πολλούς ανθρώπους στην Apple να είναι λυπημένοι, εξοργισμένοι ή μπερδεμένοι».

«Αυτό που συνέβη στην Σάρλοτσβιλ δεν έχει καμία θέση στην πατρίδα μας. Το μίσος είναι καρκίνος και εάν παραμείνει χωρίς έλεγχο καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Cook.

Να σημειωθεί πως οι δηλώσεις Cook έρχονται μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως μεγάλα επιχειρηματικά brands, όπως η General Electric, η General Motors, η JPMorganChase και άλλοι τραπεζικοί, τεχνολογικοί και ενεργειακοί όμιλοι αποσύρθηκαν από δύο συμβούλια που είχαν αναλάβει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τον Donald Trump για θέματα οικονομίας και μεταποίησης.

Φωτογραφία αρχείου SOOC

Διαβάστε Περισσότερα