Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Στο σπίτι του επιστρέφει ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, καθώς πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιωμένη και δεν εγκυμονεί κινδύνους.

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας, ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, ενώ με επίσημη ανακοίνωσή του το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο επιβεβαίωσε πως ο Πέτρος Τατσόπουλος έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης κι επιστρέφει στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Τατσόπουλος την προηγούμενη Δευτέρα κι ενώ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» του Alpha, αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έντονους πόνους στο στήθος, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.

Αφού του δόθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το ανεύρυσμα αορτής με το οποίο διαγνώστηκε.

Π. Τατσόπουλος: Έσωσαν τη ζωή και τη συνείδησή μου

O γνωστός συγγραφέας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και επέστρεψε σπίτι του, ενώ με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον κράτησαν στη ζωή.

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας» έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.