Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Δύο 24ωρα μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη - μεσημέρι Δευτέρας όταν είχαν ξεσπάσει οι μεγάλες πυρκαγιές σε Κερατέα και Βίλια στην Αττική - ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έλαβε εξιτήριο. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, το μεσημέρι της Δευτέρας, και ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο Ν. Χαρδαλιάς δέχτηκε ακόμη και επισκέψεις από στενούς του συνεργάτες ενώ στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η οικογένειά του.  

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική.

Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄ οίκον».