Ευελιξία από Γερμανία - ΕΕ, για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ζήτησε η Φ. Γεννηματά από τον S. Gabriel

Ευελιξία από Γερμανία - ΕΕ, για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ζήτησε η Φ. Γεννηματά από τον S. Gabriel

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του SPD και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Sigmar Gabriel είχε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα» τη συζήτηση με τον Sigmar Gabriel και ανέφερε ότι αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης και την ανάγκη περαιτέρω εμβάθυνσης και ενοποίησης με πολιτικές δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανάπτυξης, που θα βάλουν τέλος στις πολιτικές λιτότητας.

«Στο πλαίσιο αυτό ζήτησα η γερμανική κυβέρνηση και η Ευρώπη συνολικά να επιδείξουν την υψηλότερη δυνατή ευελιξία, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση του ελληνικού οικονομικού προγράμματος» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Επίσης, επισήμανε στον κ. Gabriel την ανάγκη η ΕΕ να επιδείξει σθεναρή στάση απέναντι στην προκλητική στάση και τις απειλές της τουρκικής ηγεσίας.

«Είναι αυτονόητο ότι ευχήθηκα στον κ. Gabriel για τη νίκη του SPD στις επικείμενες εκλογές στη χώρα τους» σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία: Sooc)

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα

#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια