Φιλελεύθερος: Αμετανόητος ψεύτης

Φιλελεύθερος: Αμετανόητος ψεύτης

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Αμετανόητος ψεύτης - Ο Τσίπρας φοβισμένος μπροστά στην επερχόμενη ήττα του» κυκλοφορεί σήμερα ο Φιλελεύθερος.

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας υπερασπίστηκε το καταστροφικό εξάμηνο του 2015 και όλα όσα έκανε στα 4,5 χρόνια ενώ θυμήθηκε όψιμα την μεσαία τάξη αλλά δεν παραδέχθηκε ότι συνειδητά φρόντισε για την διάλυσή της. Ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ για μια ακόμη φορά επέμεινε στην κοροϊδία των πολιτών για το ολοκαύτωμα στο Μάτι ενώ επέμεινε στην πολιτική αθλιότητα για την σκευωρία της Novartis.

d

 

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έξω από τη Βουλή φασίστες κι ακροδεξιοί»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κλιμακώνει τις επιθέσεις του εναντίον της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Λύσης

- Η τρομοκρατία στα ΜΜΕ δεν θα περάσει

Η νέα επίθεση στα γραφεία της Athens Voice και η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ...

-ΚΙΝΑΛ: Ισορροπία σε δυο βάρκες

Στόχος είναι οι ψήφοι και από το Κέντρο και από την Αριστερά. Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε χθες από τη Ρόδο νέα, δριμεία επίθεση προς τον πρόεδρο της Ν.Δ., απαντώντας σε υψηλούς τόνους στους ισχυρισμούς του τελευταίου περί «παλινωδίας» του Κινήματος

-Ετοιμάζεται έξοδος... Δεκαπενταύγουστου!

Κέντρα διερχομένων οι φυλακές. Αιτήματα αποφυλάκισης καταθέτουν άμεσα τα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ αντίστοιχες κινήσεις θα κάνουν το επόμενο διάστημα ακόμη και μέλη της «17Ν». Ισχυρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

-Συνέντευξη Κωστή Χατζηδάκη: Στο χέρι μας να αφήσουμε για πάντα πίσω τη μιζέρια

«Στη Νέα Δημοκρατία μένουμε μακριά από τα μεγάλα λόγια και προχωράμε με σχέδιο βασισμένο σε ξεκάθαρες προτεραιότητες: τη μείωση της φορολογίας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την επιστροφή των ξενιτεμένων παιδιών, τον εκσυγχρονισμό της παιδείας, την ενίσχυση της ασφάλειας», λέει στον «Φιλελεύθερο» ο υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β'' Αθηνών.


-Ο Ιεράρχης που ξεσκεπάζει πολιτικούς απατεώνες

Ανοιχτό πνεύμα στις προκλήσεις της νέας εποχής και φάρος για τη Δημοκρατία και την Εκκλησία, ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ θεωρεί χρέος του να εκδηλώσει δημόσια την απέχθειά τους στην εικόνα που εκπροσωπεί ο Κυριάκος Βελόπουλος.

-Η Ελλάδα γερνάει, το ασφαλιστικό καταρρέει...

Πάνω από το 20% των κατοίκων της χώρας είναι άνω των 65 ετών και ξεπερνούν κατά ένα εκατομμύριο τα παιδιά έως 14 ετών.

-Κάνουν «κυνηγούς κεφαλών» τις αποκλειστικές νοσοκόμες

Η κατάρρευση του συστήματος οδήγησε σε πρωτοφανείς ενέργειες του διοικητή της Νίκαιας, με την ΠΟΕΔΗΝ να ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα.

-Ο Γερμανός αγοράζει τους Γερμανούς σε Ελλάδα και Κύπρο

Μεγάλη συμφωνία για την απόκτηση των Media Markt από την Public.
Ο Όμιλος Olympia συμφερόντων της Οικογενείας Πάνου Γερμανού θα έχει πλειοψηφική συμμετοχή ελέγχοντας το 75% της νέας επιχειρηματικής οντότητας.

-Η ελληνική οικονομία «επιστρέφει»

Τι δηλώνει στον «Φ» έμπειρος αναλυτής της αγοράς τίτλων σταθερού εισοδήματος με έδρα στο City του Λονδίνου.Τι δείχνουν οι υποχωρήσεις στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων από τις ευρωεκλογές.

-Ετοιμάζουν «πραξικόπημα» στη ΛΑΡΚΟ 

Η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση προσπαθεί να υπογράψει νέα συλλογική σύμβαση με τους εργαζομένους, αυξάνοντας περισσότερο το μισθολογικό κόστος σε μια επιχείρηση που βουλιάζει στα χρέη την ώρα. Αντίδραση από το ΤΑΙΠΕΔ.

-Brain drain: Επιστροφή στην Ελλάδα ...υπό προϋποθέσεις!

Έρευνα της KPMG για τους 450.000 Έλληνες επιστήμονες.
 

-Δύο γυναίκες σε θέσεις κλειδιά της Ευρώπης

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν προορίζεται για πρόεδρος της Κομισιόν και η Κριστίν Λαγκάρντ για πρόεδρος της ΕΚΤ.

Υποψήφιος για πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Βέλγος Πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ και επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας ο Χοσέπ Μπορέλ.

-Είναι αντιδημοκρατική η μη εκλογή του Βέμπερ;

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και ο Μάνφρεντ Βέμπερ «δεν κέρδισαν τις ευρωεκλογές», αλλά απλά ήρθαν πρώτο κόμμα. Κατέλαβαν μόνο το 24,2% των εδρών του Ευρωκοινοβουλίου και με αυτόν τον πολύ μικρό αριθμό εδρών δεν μπορεί να σημαίνει ότι το ΕΛΚ έχει αυτονόητα το δικαίωμα να ορίσει και τον πρόεδρο της Κομισιόν. Σε κανένα κοινοβούλιο στον κόσμο δεν υπάρχει πρωθυπουργός ο οποίος να μπορεί να εκλεγεί από το ένα τέταρτο των βουλευτών, όταν τα τρία τέταρτα των βουλευτών είναι αντίθετα στην εκλογή του.


-Βενεζουέλα: Αποκλεισμένοι από το διαδίκτυο

“Η χώρα είναι μία μόνο ανάμεσα σε όλο και περισσότερα κράτη όπου ένα αυταρχικό καθεστώς πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα ακόμη κι από τη λογοκρισία, αποκλείοντας την πρόσβαση των πολιτών στο ίντερνετ»

-Χρηματιστηριακό εμπάργκο: Πόλεμος» Ε.Ε. - Ελβετίας στο φόντο του... Brexit

Από την περασμένη Δευτέρα, οι μετοχές των εισηγμένων στη Ζυρίχη ελβετικών εταιρειών μπορούν να διαπραγματεύονται μόνο στο συγκεκριμένο χρηματιστήριο, καθώς η Κομισιόν και η κυβέρνηση της Βέρνης δεν έχουν καταφέρει να υπογράφουν συμφωνία που θα διέπει το σύνολο των οικονομικών-εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

-Η Εθνική Ελλάδας των Αντετοκούνbros

Και οι τρεις Αντετοκούνμπο στην Εθνική. Σε ρόλο προπονητή αγωνιστικού χώρου ο MVP του NBA.

-Κλήρωση για ένα πρωτάθλημα ...μια από τα ίδια

Κρατικοδίαιτες ποδοσφαιρικές εταιρείες, άδειες κερκίδες, ελάχιστος ανταγωνισμός και μηδαμινές ευρωπαϊκές προοπτικές.

-Κόρι Γκοφ: Όταν το όριο είναι ο ουρανός

Η 15χρονη Αμερικανίδα τενίστρια έκανε τον κόσμο να παραμιλά με τη νίκη της ενάντια στη Βίνους Γουίλιαμς. Ο στόχος της είναι να γίνει η κορυφαία στο άθλημά της. Οι ειδικοί λένε πως αυτό θα συμβεί και ο Ρότζερ Φέντερερ είναι εκεί για να τη στηρίξει.

-Τρία κτίρια με νοίκι 21 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού

Μεταστέγαση με βαρύ κόστος.

-Κύμα Cure στο Φάληρο

Παρά τα 40 κεράκια του στη δισκογραφία, το συγκρότημα αναμένεται να ξεσηκώσει και πάλι το κοινό

-Εκθεσιακός ύμνος στην απελευθέρωση

Η Τίλντα Σουίντον γίνεται ξανά “Ορλάντο” και μας χαρίζει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με πρωταγωνιστή τον αγέραστο ήρωα που αγαπήθηκε στο βιβλίο της Βιρτζίνια Γουλφ