Φιλελεύθερος: Ένοχα μυστικά

Φιλελεύθερος: Ένοχα μυστικά

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Ένοχα μυστικά - Κρύβουν σκόπιμα τα ντοκουμέντα. Θέλουν από τους βουλευτές να ψηφίσουν στα τυφλά», κυκλοφορεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου ο «Φιλελεύθερος».

* Με προσχήματα και απίστευτη δολιότητα η κυβέρνηση παραπλανά την εθνική αντιπροσωπεία καθώς αποφεύγει σκόπιμα να καταθέσει στη Βουλή τα τελικά κείμενα με το σύνταγμα της ΠΓΔΜ και τα εφαρμοστικούς νόμους που αποτελούν το ουσιαστικό περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών

- Αποκάλυψη: Λαθροχειρία από Σκόπια και Μαξίμου

Στον αέρα οι αλλαγές στο σύνταγμα της ΠΓΔΜ αν δεν κυρωθεί το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ

- Τρίτος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοχαρόπουλος και μία θέση στην Κυβέρνηση για τη ΔΗΜΑΡ

Διαβάστε ακόμη στον «Φιλελεύθερο» της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου:

 

- Προειδοποιητικές βολές από τον Καμμένο

Τον ρόλο του... καθολικώς διαμαρτυρόμενου παίζει τώρα ο Πάνος Καμμένος, βλέποντας προφανώς τα περιθώρια να στενεύουν για τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ εν όψει των επικείμενων εκλογών.

- Έλληνες για Όσκαρ

Γιώργος Λάνθιμος σαρώνει με 10 υποψηφιότητες

Στέφανος Τσιτσιπάς: Και τώρα η σειρά του Ναδάλ

- Χωρίς προστασία η πρώτη κατοικία

Οι προτάσεις προς την τρόικα.

- ΣΕΒ: Εκλογές το ταχύτερο δυνατόν για να μη διαλυθεί η οικονομία

Το καμπανάκι έρχεται να προστεθεί στις εκτιμήσεις πολλών Ελλήνων και ξένων οικονομολόγων ότι όσο νωρίτερα στηθούν οι κάλπες τόσο το καλύτερο

- ΕΛΤΑ: Λουκέτο σε 215 καταστήματα, στην έξοδο 2.100 εργαζόμενοι

Τα πάνω κάτω φέρνει στα ΕΛΤΑ το σχέδιο εξυγίανσης της PWC για αποχώρηση εργαζομένων και κλείσιμο καταστημάτων, προκαλώντας αντιδράσεις στους ταχυδρομικούς, οι οποίοι έχουν προκηρύξει για σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις

- Βέτο δανειστών στις υψηλές αυξήσεις του κατώτατου μισθού 

Στον... τοίχο των δανειστών φαίνεται να προσκρούουν τα σχέδια της κυβέρνησης για αύξηση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό έως και 10%. Επισήμως, το θέμα θα τεθεί στην πρωινή διαπραγμάτευση με την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου

- Βροχή αποφάσεων για τη Folli Follie αλλά η δικαίωση θα έρθει μετά το ...2023

Μόνον ενδεχόμενη προφυλάκιση ή πίεση από την Ποινική Δικαιοσύνη θα μπορούσε να επιταχύνει ουσιαστικά τις αποζημιώσεις όλων όσοι έχασαν τα λεφτά τους από το σκάνδαλο της Folli Follie 

- Η δημοσιογραφία πενθεί τη μεγάλη απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε νικημένος από τον καρκίνο λίγες μέρες μετά γενέθλιά του (γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιανουαρίου) σε ηλικία 61 ετών επιβεβαιώνοντας έναν δραματικό κανόνα για την «οικογένεια» των δημοσιογράφων. Οι δυνάμεις και ταλέντα του δεν ήταν αρκετά για αυτή την αδυσώπητη μάχη. Ήταν όμως υπεραρκετά για την γεμάτη ζωή που έζησε, τις δημοσιογραφικές διαδρομές που χάραξε. Σπουδαίος γραφιάς, τολμηρός δημοσιογράφος κινήθηκε πολλές φορές προκλητικά έξω από τις νόρμες της «παραδοσιακής» δημοσιογραφίας.

- “Είμαστε άνθρωποι” φωνάζουν οι πρόσφυγες

Καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και εδώ και δύο ημέρες περίπου 500 άτομα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σάμου.

- Η γρίπη θερίζει και τα νοσοκομεία είναι σε κώμα

Γεμίζουν με ράντζα σε κάθε εφημερία, δεκάδες ασθενείς περιμένουν να βρουν θέση σε ΜΕΘ και η έξαρση της εποχικής γρίπης δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες.

- Brexit: Παράθυρο από Κόρμπιν για νέο δημοψήφισμα

Με μια προσεκτικά διατυπωμένη τροπολογία, λόγω και των εσωτερικών τους αντιθέσεων, οι Εργατικοί του Τζέρεμι Κόρμπιν ζητούν από τη βρετανική Βουλή να ψηφίσει το δικό τους σχέδιο 67 ημέρες πριν την πρόσκρουση.

- Ο “άξονας” Γαλλίας-Γερμανίας είναι εδώ

Ανγκελα Μέρκελ και Εμανουέλ Μακρόν έδωσαν ξανά τα χέρια, 56 χρόνια μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Ηλυσίων, και δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν ακόμη πιο στενά και εντατικά για να προχωρήσει η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Ομως είναι αμφότεροι αποδυναμωμένοι.

- Έντεκα γκολ σε τρία ματς...

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει πλέον δίχτυα με όλους τους παίκτες πλην του σέντερ φορ! Ηρεμία, σοβαρότητα και σιγουριά τα χαρακτηριστικά της ομάδας στο 5-0 με την Παναχαϊκή. Το βάρος στις ανανεώσεις συμβολαίων.

- Εμιλιάνο Σάλα: Δράμα στ'' ανοιχτά της Μάγχης

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός χάθηκε, ενώ το αεροσκάφος πετούσε από τη Γαλλία για την Ουαλία, όπου θα ενσωματωνόταν στην Κάρντιφ η οποία τον απέκτησε το περασμένο Σάββατο από τη Ναντ. 

- “Στον αέρα” τα μνημεία

Με προχειρότητα και έλλειψη κριτηρίων συντάχθηκε η λίστα με τα 2330 ακίνητα, με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν τεράστιοι κίνδυνοι για τα αρχεία μας.

- ”Μου αρέσει να ταξιδεύω στη λασπουριά των Βαλκανίων”

Η ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη μιλάει για την αποψινή εμφάνιση της στο Μουσείο Μπενάκη αλλά και τα λάιβ στον Σταυρό του Νότου για τους “Toubanaki and the Buzz Bastardz”, το πρώτο της ατίθασο μουσικό παιδί και για τα όνειρα της

- Μίλτος Σαχτούρης: Ο ποιητής του συμβολισμού