Φιλιατρά: 29χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να αρπάξει 3χρονο κοριτσάκι

Φιλιατρά: 29χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να αρπάξει 3χρονο κοριτσάκι

Ένας 29χρονος νεαρός από το Σουδάν φέρεται να επιχείρησε να αρπάξει ένα κοριστάκι τριών ετών την ώρα που έπαιζε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών στη Μεσσηνία. Οι γονείς επέβαλαν μήνυση για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μεσσηνίας «Θάρρος»  ήταν η μητέρα του αυτή που αντιλήφθηκε πως ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει κι επιχείρησε να το αρπάξει και αστραπιαία επενέβη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας και οι γονείς με το κοριτσάκι μετέβησαν στο τμήμα όπου υπέβαλλαν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου στον αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν ο οποίος διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στο χώρα, ενώ ο ίδιος αρνείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη στην εφημερίδα «είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά».