Φόβοι ότι θα καταρρεύσει το Grenfell Tower – Κλείνουν δύο γραμμές του Μετρό

Φόβοι ότι θα καταρρεύσει το Grenfell Tower – Κλείνουν δύο γραμμές του Μετρό

Όλες οι στάσεις μεταξύ των γραμμών Hammersmith City και Circle ανάμεσα στους σταθμούς Eeware Road και Hammersmith έκλεισαν προσωρινά καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα καταρρεύσει το Grenfell Tower, αναφέρει το Daily Mail

Υπό τον φόβο της κατάρρευσης του Grenfell Tower στο Λονδίνο, οι αρχές έδωσαν εντολή να κλείσουν δύο γραμμές του Μετρό δυτικά της πολύπαθης -τον τελευταίο καιρό- Βρετανίας. Οι σταθμοί έκλεισαν μετά από αίτημα της πυροσβεστικής.


Συγκεκριμένα όλες οι στάσεις μεταξύ των γραμμών Hammersmith City και Circle ανάμεσα στους σταθμούς Eeware Road και Hammersmith έκλεισαν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπου των ΜΜΜ του Λονδίνου δεν είναι γνωστό πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί.
 
Πολλά κτίρια στη Βρετανία θα πρέπει να ελεγχθούν από κλιμάκια ώστε να αποφευχθεί μια νέα τραγωδία, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.  

Μέχρι στιγμής δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τις αρχές να υποστηρίζουν πως ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί καθώς, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δεν αναμένεται να βρεθούν άλλοι επιζώντες, ενώ πολλοί είναι αγνοούμενοι.