Γ. Τούντας και Π. Ιωακειμίδης υποστηρίζουν την Φ. Γεννηματά

Γ. Τούντας και Π. Ιωακειμίδης υποστηρίζουν την Φ. Γεννηματά

Δύο από τα πιο γνωστά στελέχη των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, ο Γ. Τούντας και ο Π. Ιωακειμίδης τάσσονται υπέρ της Φώφης Γεννηματά.

Για αναμφισβήτητη πολιτική νίκη της κ. Γεννηματά, η οποία δεν προβλέπεται να ανατραπεί στον δεύτερο γύρο, κάνει λόγο ο κ. Τούντας, ενώ ο κ. Ιωακειμίδης δηλώνει ανοιχτά ότι θα την ψηφίσει.

«Ηταν λάθος η πραγματοποίηση δεύτερου γύρου από τη στιγμή που η πρωτιά της Φ. Γεννηματά με 42% και η μεγάλη διαφορά από τον Ν. Ανδρουλάκη αποτελεί αναμφισβήτητη πολιτική νίκη, η οποία δεν προβλέπεται να ανατραπεί στον δεύτερο γύρο. Επιπλέον, το υψηλό ποσοστό αποδοχής της αντανακλά το καθόλα θεμιτό δικαίωμα να οδηγήσει την παράταξη στις επόμενες εκλογές το πρόσωπο που κατάφερε να πετύχει κάτι πριν από λίγους μήνες φάνταζε απραγματοποίητο» αναφέρει ο κ. Τούντας, σε άρθρο του, χθες, στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.

Ο καθηγητής Παναγιώτης Ιωακειμίδης δήλωσε: «Όσοι ψηφίσαμε στον πρώτο γύρο θα πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούμε την Κυριακή στις κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Η μεγάλη συμμετοχή παραμένει προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος της δημιουργίας του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Έχουμε δύο εξαιρετικές ποψηφιότητες (προσωπικά θα ψηφίσω Φ. Γεννηματά γιατί, μεταξύ άλλων, άνοιξε τη διαδικασία για τη δημιουργία του ενιαίου φορέα).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα

#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια