Χρ. Σπίρτζης: Δεν αναθέτουν τα έργα οι υπουργοί

Χρ. Σπίρτζης: Δεν αναθέτουν τα έργα οι υπουργοί

«Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, δεν αναθέτουν τα έργα υπουργοί», τονίζει ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον ΑΝΤ1, με αφορμή τόσο την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και την σκληρή κριτική του ΠΑΣΟΚ για την νέα ανάθεση έργου σε εταιρεία συμφερόντων του κ. Καλογρίτσα, με τον οποίο είναι κουμπάροι.  

Όπως σημείωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, «ο διαγωνισμός θα σταλεί για έλεγχο στο Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων και στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Ο διαγωνισμός είναι διαφανέστατος και δεν θα υπογραφεί καμία ανάθεση, πριν «περάσει» από το Ελεγκτικό Συνέδριο». 

Ο κ. Σπίρτζης επέστρεψε τα πυρά στην αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για «προηγούμενες κυβερνήσεις, οι οποίες προχώρησαν σε παραχώρηση έργων ακόμη και με μηδενική έκπτωση», συμπληρώνοντας ότι «είναι αυτοί που δίδαξαν τις κουμπαριές».

«Είναι απόλυτα κατανοητή η ταραχή της Νέας Δημοκρατίας, γιατί δεν έχει απαντήσει σε όλες τις αποκαλύψεις που γίνονται και γιατί δείχνουμε αποτελέσματα στον ελληνικό λαό με έργα, συμβάλλοντας και στην ανάπτυξη της χώρας. Ψάχνουν να βρουν τρόπο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης», είπε ο Υπουργός Υποδομών. 

Στη δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρει «τους εύχομαι περαστικά! Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμοι αν είχαν εκτελέσει τα προηγούμενα χρόνια τα έργα».

Πηγή: antenna.gr

Φωτογραφία: Sooc

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα

#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια