Η Βουλή με απόφαση του Ν. Βούτση θα συμβάλει με 1.000.000 ευρώ τους πληγέντες στη Μάνδρα

Η Βουλή με απόφαση του Ν. Βούτση θα συμβάλει με 1.000.000 ευρώ τους πληγέντες στη Μάνδρα

Τη διάθεση ποσού τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ προς τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, από τον προϋπολογισμό της Βουλής, πρότεινε ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης, πρόταση που έγινε ουσιαστικά αποδεκτή απ'' όλα τα κόμματα.

Προτείνω να εγγράψουμε άμεσα ένα ποσό της τάξης τουλάχιστον 1 εκ ευρώ προς τους πλημμυροπαθείς. Είναι μια αυτονόητη από την πλευρά μας διαδικασία, έτσι κι αλλιώς η Βουλή είναι πολύ κοντά σε αυτό που γίνεται στην κοινωνία», είπε στο πλαίσιο της συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού της Βουλής για το 2018.  

Την ίδια ώρα, ο Ν. Βούτσης άφησε αιχμές κατά των δανειστών διότι κατά τον ίδιο επιχειρούν να απαξιώσουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα με διάφορες απαιτήσεις. «Είναι πολιτική επιλογή  να προσπαθούμε με τον καλύτερο τρόπο – να μην πω τέτοια μέρα αντισταθούμε –να υποστηρίξουμε τις απόψεις για τη δημοκρατία και το Σύνταγμα  της Ελλάδα απέναντι σε απαιτήσεις κατά καιρούς από δανειστές», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής και μίλησε για συστηματική απαξίωση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.

Αλέξανδρος Διαμάντης

Φωτογραφία SOOC