Ημερίδα στην ΛΑΕΔ με θέμα «Ελλάς-Κύπρος-Ισραήλ»

Ημερίδα στην ΛΑΕΔ με θέμα «Ελλάς-Κύπρος-Ισραήλ»

Την ώρα που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μας δείχνουν πως δεν μπορούν να υπάρξουν «φιλίες» μεταξύ γειτόνων που έχουν τα ίδια ζωτικά συμφέροντα (π.χ Αιγαίο και Κύπρος) είναι γόνιμο να εστιάσουμε στους συντελεστές ισχύος της χώρας μας και ειδικά σε εκείνους που δημιουργούν το απαραίτητο πλαίσιο αποτροπής και ελέγχου της διαρκώς κλιμακούμενης τουρκικής επιθετικότητας.

Η Οικογένειά μας, η ΑΗΕΡΑ έχοντας ιστορική προσφορά στην καλλιέργεια εδάφους για δημιουργία συμμάχων του Ελληνισμού εκτός χώρας, εστιάζει σε έναν από τους πιο σημαντικούς συντελεστές ισχύος της χώρας μας που δεν είναι άλλος από τον άξονα της τριμερούς Ελλάδος-Κύπρου και Ισραήλ. Στο μέτρο των δυνατοτήτων της και των όσων επιτρέπει το καταστατικό της, η ΑΗΕΡΑ SolonHJ04 διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία στη ΛΑΕΔ στις 4/5/2018 και ώρα 18:00μμ-20:30μμ με ομιλητές τους καθηγητές Ιωάννη Μάζη, (ΕΚΠΑ) Χαράλαμπο Παπασωτηρίου (Πάντειο) και Άγγελο Συρίγο (Πάντειο) για τα όσα απορρέουν από τις σχέσεις του Ελληνισμού με το Ισραήλ. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν – ενεργά και εν αποστρατεία – στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Περιφέρειας της ΑΗΕΡΑ (District 25) ενώ την ομιλία θα συντονίσει ο Υποστάτηγος ε.α, Ταξιάρχης Σαρδέλλης.

Ευχαριστούμε το Liberal.gr για την υποστήριξη των νέων προσπαθειών της ΑΗΕΡΑ και την άριστη συνεργασία του με το Τμήμα AHEPASolonHJ04 και το αντίστοιχο των Daughters of Penelope, Τμήμα 271 και το καλούμε να απευθύνει έναν χαιρετισμό.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ SolonHJ04, Γεώργιος Μαλάμος,

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΗΕΡΑ SolonHJ04, Ιωάννης Δουλόπουλος,

Η Επιτροπή Ελληνισμού και όλα τα μέλη της ΑΗΕΡΑ SolonHJ04.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς