Κατέθεσαν τις απαραίτητες υπογραφές στην επιτροπή Αλιβιζάτου ο Γ. Μανιάτης και ο Α. Πόντας

Κατέθεσαν τις απαραίτητες υπογραφές στην επιτροπή Αλιβιζάτου ο Γ. Μανιάτης και ο Α. Πόντας

«Κατέθεσα σήμερα στον καθ. Ν. Αλιβιζάτο τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για την υποψηφιότητά μου, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη μου στην τελική επίλυση όλων των τεχνικών θεμάτων για μια διαφανή διαδικασία» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανεπίσημη ενημέρωση από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αργολίδας.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, είναι πλέον ο τρίτος επίσημος υποψήφιος για την προεδρία του νέου φορά της κεντροαριστεράς.

Η επιστολή προς τον Νίκο Αλιβιζάτο:

«Προς: Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) – Για την εκλογή Επικεφαλής Νέου Πολιτικού Φορέα.
Υπόψη: Προέδρου κ. Νίκου Αλιβιζάτου

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της από 6.9.2017 υποβολής της δήλωσης υποψηφιότητάς μου στην Επιτροπή σας, σας καταθέτω σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία 1.250 υπογραφές από όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίες έχουν ταξινομηθεί ανά περιφέρεια. Για όλες τις περιφέρειες της χώρας ο αριθμός των υπογραφών υπερβαίνει τον αριθμό των 50. Επί πλέον σας καταθέτω, ενδεικτικά, υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού (14η Περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού).
Με εκτίμηση

Γιάννης Μανιάτης»

Κατατέθηκαν οι υπογραφές Α. Πόντα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κατάθεση των υπογραφών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Απόστολου Πόντα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς.

Νωρίτερα σήμερα αντιπροσωπεία που στηρίζει την υποψηφιότητα του Α. Πόντα επισκέφθηκε το γραφείο του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ), κ. Νίκου Αλιβιζάτου, και κατέθεσε τις υπογραφές που συλλέχθηκαν. Σημειώνεται ότι υπερκαλύφθηκε τόσο ο αριθμός των υπογραφών που είχε τεθεί ως όριο όσο και ο αριθμός των περιφερειών.

Πλέον ο Απόστολος Πόντας ρίχνεται και επίσημα στην εκλογική μάχη της 5ης Νοεμβρίου ευελπιστώντας να συνεισφέρει στην «επανάσταση των κανονικών ανθρώπων».