ΚΙΝΑΛ: Ο Μ. Κατρίνης επικεφαλής της ΚΟ - Ποια ονόματα ακούγονται για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

ΚΙΝΑΛ: Ο Μ. Κατρίνης επικεφαλής της ΚΟ - Ποια ονόματα ακούγονται για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

O βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης θα είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, μετά από απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όνομα του Μ. Κατρίνη έχει «κλειδώσει» κατά 99%. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση στον Κώστα Σκανδαλίδη να αναλάβει πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενώ τη θέση του δεύτερου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου θα αναλάβει, όπως φαίνεται, η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ολοκληρώσει τις επαφές του μέσα στην επόμενη ώρα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τις εισηγήσεις του στη συνεδρίαση της ΚΟ, στις 16:00, όπου θα τεθούν σε ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατά την πρώτη σύσκεψη κομματικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη είχαν ακουστεί τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση του προέδρου στη Βουλή, με αναφορές για στελέχη με μεγάλη κοινοβουλευτική θητεία και δράση, χωρίς να αποκλείονταν και άλλοι υποψήφιοι για τη θέση αυτή, καθώς και στελέχη που στο παρελθόν δεν είχαν αξιοποιηθεί σε υψηλόβαθμες θέσεις.