Kορονοϊός: Επικοινωνία της ΠτΔ με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας – Δύσκολες οι συνθήκες στην πόλη

Kορονοϊός: Επικοινωνία της ΠτΔ με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας – Δύσκολες οι συνθήκες στην πόλη

Με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας κυρία Καρατζόγλου επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερινα Σακελλαρόπουλου προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες περίθαλψης και νοσηλείας που έχουν διαμορφωθεί λόγω των αυξημένων περιστατικών Covid-19.

Η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη συμπαράστασή της και ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες και την αλληλεγγύη της σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει.

Β. Κικίλιας: Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας

«Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορονοϊό», δήλωσε ο Βασίλης Κικιλιας, τονίζοντας ότι «το νοσοκομείο είχε τρεις ΜΕΘ και τώρα έχει 12». «Έχει επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό και κάνουν όλοι μια συγκλονιστική προσπάθεια», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας.

«Ένας στους 4 στην Δράμα έχει κορονοϊό»

«Ένας στους τέσσερις στη Δράμα έχει κορονοϊό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος εργαζομένων στο νοσοκομείο της Δράμας, Ιωάννης Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι «οι νοσηλείες στο νοσοκομείο δεν ελαττώνονται». «Με το που δίνεται εξιτήριο τα κρεβάτια ξαναγεμίζουν», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως αυτή την στιγμή από τις 240 κλίνες που έχει το νοσοκομείο τις 140 τις μετέτρεψε σε covid.