Κορονοϊός: Την τελευταία στιγμή σώθηκε η δεκατετράχρονη στη Βόρεια Ελλάδα

Κορονοϊός: Την τελευταία στιγμή σώθηκε η δεκατετράχρονη στη Βόρεια Ελλάδα

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σε κλινική COVID  συνεχίζει τη νοσηλεία της η δεκατετράχρονη κοπέλα που μεταφέρθηκε με μεγάλη καθυστέρηση και με παρέμβαση εισαγγελέα στο νοσοκομείο αφού οι γονείς της - αρνητές του εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι οι  ίδιοι όπως και η κοπέλα - δεν δέχονταν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο ενώ είχε εκδηλώσει αναπνευστική ανεπάρκεια.

Το οξυγόνο στο αίμα της είχε πέσει στο 71% - 72%  όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού η γιατρός της φοβούμενη για την υγεία της ασθενούς ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για τη μεταφορά της.

Σύμφωνα με πηγές του Ιπποκράτειου νοσοκομείου το περιστατικό ήταν πάρα πολύ δύσκολο και η κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε η κοπέλα ήτανε πολύ βαριά και πραγματικά κινδύνεψε η ζωή της. Την τελευταία στιγμή σώθηκε καθώς εάν είχε καθυστερήσει και άλλο η μετάβαση της  στο νοσοκομείο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι έκβαση θα είχε για την υγείας της.

Ευτυχώς τα χειρότερα αποσοβήθηκαν και η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό πότε θα λάβει εξιτήριο.