Κραουνάκης αποθεώνει Πολάκη και χυδαιολογεί...

Κραουνάκης αποθεώνει Πολάκη και χυδαιολογεί...

Με χαρακτηρισμούς που ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο ο Σταμάτης Κραουνάκης επιχείρησε να υπερασπιστεί τον «κρητίκαρο» Παύλο Πολάκη χυδαιολογώντας κατά των επικριτών του που καταδίκασαν το προκλητικό και επιδεικτικό κάπνισμα σε κλειστό χώρο αλλά και την αντίδρασή του κατά του αρμόδιου κοινοτικού επίτροπου που στηλιτευσε τη στάση του.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε εκπομπή που παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο»,  εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Παύλος Πολάκης στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και χαρακτήρισε «Λούγκρες» όσους τον επικρίνουν υποστηρίζοντας μάλιστα πως το κάνουν δίότι «θέλουν» τον «ψηλό τον Κρητίκαρο»

Οι αντιδράσεις από τις αναφορές του Σταμάτη Κραουνάκη είναι έντονες ενώ πολύ κάνουν λόγο στα social media για χαρακτηρισμούς που κανονικά θα έπρεπε να έχουν ήδη προκαλέσει την αγανάκτηση διαφόρων πλευρών που σε άλλες περιπτώσεις προχωρούν σε καταγγελίες για ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια. 

Αναλυτικά ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε τα εξής: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν'' ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ'' ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral [...], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

* Σκίτσο Χρήστου Ζωίδη

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς