Κυνική παραδοχή Πολάκη: Χάσαμε τις εκλογές γιατί γαμ@@@με τη μεσαία τάξη

Κυνική παραδοχή Πολάκη: Χάσαμε τις εκλογές γιατί γαμ@@@με τη μεσαία τάξη

Στην παραδοχή ότι η οικονομική πολιτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο που είχε αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας στράφηκε κυρίως σε βάρος της μεσαίας τάξης προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «χάσαμε τις εκλογές, επειδή γαμ@@@με την μεσαία τάξη».

«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πη@@@με στους φόρους και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γαμ***με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%» σημείωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Νέα Δημοκρατία: Και να θέλει να ξεχάσει ο κ. Τσίπρας, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και η Νέα Δημοκρατία η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζει δε το κυβερνών κόμμα λέγοντας: «όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»