Κυρ. Μητσοτάκης για τα 46 χρόνια της ΝΔ: Πολύ λίγα μπροστά στα πολλά που πετύχαμε

Κυρ. Μητσοτάκης για τα 46 χρόνια της ΝΔ: Πολύ λίγα μπροστά στα πολλά που πετύχαμε

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την συμπλήρωση 46 χρόνων από την ίδρυση της παράταξης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως στα χρόνια που έρχονται «θα πετύχουμε περισσότερα, δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

Πιο αναλυτικά, στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: 

Σαράντα έξι χρόνια. Πολύ λίγα μπροστά στα πολλά που πετύχαμε. Και λιγότερα μπροστά στα περισσότερα που μπορούμε. Θα τα πετύχουμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Χρόνια πολλά, Νέα Δημοκρατία!

Νέα Δημοκρατία: Αντιμετωπίζουμε τις πολλαπλές προκλήσεις με εθνική ομοψυχία, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά

Παράλληλα, με αφορμή τα 46 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πριν από 46 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Το μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας τη Δημοκρατία και προσδένοντάς την στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κόντρα στην αντιπολίτευση και τον λαϊκισμό της εποχής. 

Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 46 ετών με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης με εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά».