Κυρ. Μητσοτάκης για τον Παύλο Μπακογιάννη: Επίκαιρη όσο ποτέ η παρακαταθήκη του για εθνική συμφιλίωση

Κυρ. Μητσοτάκης για τον Παύλο Μπακογιάννη: Επίκαιρη όσο ποτέ η παρακαταθήκη του για εθνική συμφιλίωση

Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την 17 Νοέμβρη και με μηνύματά τους ο πρόεδρος της ΝΔ, η Ντ. Μπακογιάννη και ο Β. Κικίλιας τιμούν τη μνήμη του δολοφονηθέντος πολιτικού.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter πως η παρακαταθήκη του Παύλου Μπακογιάννη για εθνική συμφιλίωση πιο επίκαιρη παρά ποτέ, προσθέτοντας σε πιο προσωπικό τόνο: «Μας λείπεις».

Συγκινητικό είναι το μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη για τον πρώην σύζυγό της. Συγκεκριμένα έγραψε: «Πέρασαν 28 χρόνια σαν σήμερα. Ηταν πάλι μία Τρίτη. Και όμως, η μάχη σου ενάντια στο διχασμό, τη μισαλλοδοξία και το φανατισμό συνεχίζεται ΝΜ».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, από τη μεριά του έγραψε: «Ηταν σαν και σήμερα Τρίτη, 8 το πρωί, 28 χρόνια πριν... », συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από την μεταλλική πλάκα που έχει αναρτηθεί στο σημείο που ο Παύλος Μπακογιάννης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες της 17Ν.