Κυρ. Μητσοτάκης: Με στοιχεία πολιτικής δίωξης η υπόθεση Novartis

Κυρ. Μητσοτάκης: Με στοιχεία πολιτικής δίωξης η υπόθεση Novartis

Έμμεση αναφορά στην υπόθεση της Νοvartis έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη μέρα της περιοδείας του στην Εύβοια.

«Θέλω να σας πω, πως ανεξαρτήτως το τι έγινε στο παρελθόν, αυτό που θέλουμε είναι να πάμε μπροστά τη χώρα που βγαίνει λαβωμένη από αναξιόπιστη κυβέρνηση που δεν μπορεί. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να ενώσω τους Έλληνες και όχι να τους διχάσω. Και στο τοξικό περιβάλλον που ζούμε, έχουμε να αμυνθούμε σε μια ιστορία που παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης αλλά να δούμε παράλληλα και τι θα κάνουμε για το μέλλον της χώρας. Οι νέοι μας συνεχίζουν να φεύγουν έξω. Όλες οι δράσεις της κοινωνίας των πολιτών όπως αυτή εδώ, είναι ενωτικές δράσεις. Έρχομαι εδώ χωρίς να ξέρω τι ψηφίζουν οι κυρίες στο σύλλογο. Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες δράσεις» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Μαρμάρι.

«Θέλουμε να έχουμε ένα φιλελεύθερο κόμμα είστε η τελευταία μας ελπίδα είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, ξέρετε τι περνάμε, θέλουμε να μας ακούσετε» του είπε η γυναίκα από το Μαρμάρι, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι βρίσκεται στο δρόμο ακριβώς για αυτό, «την ώρα που άλλη δεν μπορούν να βγουν έξω στον κόσμο».

«Η σημερινή κυβέρνηση φορολογεί τη δημιουργική Ελλάδα. Εμείς αυτό θα το αλλάξουμε» δήλωσε από την Κάρυστο σε συνομιλία που είχε με γυναίκες δικηγόρους της περιοχής.

«Είμαστε νέοι επιστήμονες, είμαι και νέα μαμά, έχω παιδί 11 μηνών και δεν το βλέπω. Είμαστε δικηγόροι, να κάνετε κάτι για τα υποθηκοφυλακεία και επίσης δουλεύουμε νυχθημερόν και δεν μπορούμε να πληρώσουμε το ΦΠΑ» του είπε η νεαρή δικηγόρος.

«Το μείγμα υπερφορολόγησης και ασφαλιστικών εισφορών καθιστά την εργασία δύσκολη, εμείς αυτό θα το αλλάξουμε.Τα υποθηκοφυλακεία τα έχουμε αναδείξει στη Βουλή, είναι λάθος η πλήρης κρατικοποίηση και θα είμαστε απέναντι σε αυτή τη ρύθμιση. Ως ελεύθεροι επαγγελματίες να ξέρετε ότι τα συμφέροντα σας είναι κοντά στη δική μας πολιτική. Η σημερινή κυβέρνηση έχει επιλέξει να φορολογήσει την δημιουργική Ελλάδα. Και για τις εργαζόμενες μητέρες έχουμε δεσμευτεί, κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιάννης Τρουπής

Φωτογραφίες: Intime News