Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πληγέντες της Μάνδρας να πάρουν το συντομότερο δυνατόν το έκτακτο βοήθημα

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πληγέντες της Μάνδρας να πάρουν το συντομότερο δυνατόν το έκτακτο βοήθημα

Στη Μάνδρα Αττικής βρέθηκε για δεύτερη φορά μετά την καταστροφική πλημμύρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας για το συντομότερο δυνατόν και χωρίς καμία γραφειοκρατία οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν το έκτακτο οικονομικό βοήθημα ώστε να αρχίσουν να τακτοποιούν τις ζωές τους. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία στάθηκε στο πλευρό της Μάνδρας και των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Πρέπει να προχωρήσουν τα έργα υποδομής στο δήμο, έτσι ώστε και ο Δήμος να βρει την ισορροπία του», τόνισε, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που βρέθηκαν κοντά στους κατοίκους και σε όλες τις επιχειρήσεις που αθόρυβα η καθεμία στο μέτρο των δικών της δυνατοτήτων συνεισέφερε στην αντιμετώπιση αυτής της φυσικής καταστροφής.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα της ΝΔ, ενώ δεσμεύτηκε και προσωπικά να ολοκληρωθούν επιτέλους τα αντιπλημμυρικά έργα, που δεν έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. 

«Υπήρχαν και πόροι, υπήρχαν και μελέτες. Υπάρχουν και ευθύνες για το γεγονός ότι δεν προχώρησαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Μάνδρα που κινδυνεύει από πλημμύρες. Η ΝΔ εξακολουθεί να είναι στη διάθεση της δημάρχου, με τους δικούς της εθελοντές και τον δικό της μηχανισμό, προκειμένου να στη στηρίξει την περιοχή», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.