Κυρ. Μητσοτάκης: «Παιδιά, ξέχασα τη σημαία»

Κυρ. Μητσοτάκης: «Παιδιά, ξέχασα τη σημαία»

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χτεσινή του εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή «The 2night show», όπου οι Θανάσης Πασσάς, Φάνης Λαμπρόπουλος και Νίκος Ράπτης υποδέχθηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ με σημαίες και μπλουζάκια του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μόλις είδε τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τους παρουσιαστές να πάρει μια σημαία στο γραφείο του γιατί όπως είπε... είναι «ωραίο πράγμα αυτό, vintage».

Σήμερα με ανάρτησή του στο Twitter ο Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε να του τη στείλουν στο γραφείο του: «Παιδιά, ξέχασα να πάρω τη σημαία, μπορείτε να μου τη στείλετε; Πειραιώς 62, Μοσχάτο».

Χτες βράδυ στην εκπομπή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πως έχει περάσει από συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1985, για να δει πόσο κόσμο είχε. Παραδέχθηκε μάλιστα πως είχε πολύ κόσμο, θυμίζοντας μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία έχασε εκείνες τις εκλογές.

Τέλος, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ζήτησε ένα μικρό «ρουσφετάκι» από τον πρόεδρο της ΝΔ, για να εισπράξει την απάντηση: «Εσύ έχεις μείνει πραγματικά στη δεκαετία του 1980…».