Κυρ. Μητσοτάκης: Στις 10:00 η δήλωση του για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία

Κυρ. Μητσοτάκης: Στις 10:00 η δήλωση του για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία

Πληροφορίες του Liberal.gr αναφέρουν ότι το κεντρικό στίγμα στη δήλωση που θα απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα συμπυκνώνει η φράση: Κλείνει ένας επώδυνος κύκλος - ανοίγει μια νέα εποχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μήνυμα του πρωθυπουργού θα διατρέξουν αναφορές για τις θυσίες που επωμίστηκαν οι Έλληνες, αλλά και για τις αυτόνομες επιλογές, που με τη μετάβαση στη νέα περίοδο, διανοίγονται στον ορίζοντα τόσο για την ανάπτυξη της χώρας όσο και για την ευημερία των πολιτών.

Ο πρωθυπουργός εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει τη μεγάλη εικόνα, εντός της οποίας συντελέστηκαν αυτές οι θετικές εξελίξεις κάνοντας ειδική αναφορά στο «πως το τιμόνι του τόπου έμεινε σταθερό την τελευταία τριετία» καίτοι η κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με «συνεχείς εξωγενείς κρίσεις και τις αλλεπάλληλες προκλήσεις». Θα υπογραμμίσει δε, πώς, τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός, μετατρέπονται σε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον.

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν να συμπεριλαμβάνει και έμμεσες αναφορές στα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα.