Λύσεις για το e-commerce από την Εθνική Τράπεζα

Λύσεις για το e-commerce από την Εθνική Τράπεζα

Μπορεί οι συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία να έχουν εκτινάξει στα ύψη μεγέθη του ηλεκτρονικού εμπορίου, πραγματικότητα, όμως παραμένει ότι στον κόσμο των επιχειρήσεων, τα ηλεκτρονικά καταστήματα, είναι ένα «σπορ» για λίγους. Τουλάχιστον ακόμη.

Μία πρόσφατη έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, αποκάλυψε ότι μεταξύ των μικρομεσαίων του εμπορίου, αν και το 76% έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, με ενεργή ιστοσελίδα, μόλις το 17% λειτουργεί το δικό της eshop. Και ο λόγος εστιάζεται στο ότι η διαμόρφωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια υπόθεση αρκετά πιο περίπλοκη και απαιτητική από μια ιστοσελίδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως πρόκειται για μία πραγματικότητα που αφήνει τη μερίδα του λέοντος των ηλεκτρονικών πωλήσεων στα «χέρια» των μεγάλων αλυσίδων.

Σήμερα, όμως η Εθνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες της αγοράς, δίνει τη δική της απάντηση, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop, όπως ακριβώς το επιθυμούν, χωρίς κόστος και χωρίς γνώσεις προγραμματισμού

Η απάντηση αυτή, είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Simplify store της ΕΤΕ, που ανταποκρίνεται δυναμικά στην ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού του επιχειρείν και αποσκοπεί να προσφέρει σε μικρότερες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μπουν στον κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών και να ενισχύσουν τον τζίρο και τις πωλήσεις τους, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες τους μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία.

Η πλατφόρμα e-Simplify store, είναι ουσιαστικά ένα νέο εύχρηστο εργαλείο με το οποίο οι επιχειρηματίες κάθε βεληνεκούς μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop, να «ανεβάσουν» τα προϊόντα τους, αλλά και να τα διαχειρίζονται. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, με διευρυμένες λειτουργικότητες, που παρέχουν ασφάλεια, ευκολία και ευελιξία στις εμπορικές συναλλαγές.

Ψηφιοποίηση και νέες δυνατότητες για την επιχείρηση

Η πλατφόρμα e-Simplify Store της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει σύγχρονους και ευέλικτους τρόπους διαχείρισης των πωλήσεων. Ανάμεσά τους:

  • Έλεγχος και διαχείριση παραγγελιών ακόμα και από το κινητό τηλέφωνο,
  • Πλήρης έλεγχος των αποθεμάτων προϊόντων,
  • Προσδιορισμός των τρόπων αποστολής των παραγγελιών,
  • Ορισμός του τρόπου παραλαβής των προϊόντων (Click and Collect),
  • Διαχείριση και τροποποίηση της πολιτικής του e-shop σχετικά με το απόρρητο, τις επιστροφές, κλπ.
  • Προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter).

Το εργαλείο δημιουργίας e-shop αποτελεί μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων e-commerce της Εθνικής Τράπεζας για την πραγματοποίηση πωλήσεων με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών και απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο των προσφερόμενων λύσεων, μπορείτε να δείτε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις e-commerce μπορείτε επιπλέον:

  • να καλέσετε στο 210 95 03 600
  • να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]
  • να επικοινωνήστε με το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που συνεργάζεστε.

Δείτε video με αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία του e-shop σας εδώ: