Μ. Λαζαρίδης: Δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία των αδύναμων

Μ. Λαζαρίδης: Δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία των αδύναμων

Τις τρεις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου του Κυριάκου Μητσοτάκη για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση υπογράμμισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

«Το σχέδιό μας», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «περιλαμβάνει τρεις προτεραιότητες. Η πρώτη είναι η δημιουργία πολλών χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας μέσα από μια έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων. Η δεύτερη είναι η μείωση της φορολογίας και ο εξορθολογισμός του Κράτους. Η τρίτη είναι να σταθούμε κοντά στους νέους ανθρώπους και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

«Στην ομιλία του στη ΔΕΘ», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνδύασε το όραμά του για την Ελλάδα του αύριο με το ρεαλιστικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση. Είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και το Κόμμα ταυτίζονται με τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που επιδιώκει μια Ελλάδα περήφανη, μια Ελλάδα δυνατή, μια Ελλάδα ασφαλή χώρα, μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση. Αυτό δείχνει και το κεντρικό μας μήνυμα: Οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα».

Τόνισε πως «κεντρική θέση στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν οι λέξεις: ελευθερία, αλληλεγγύη και ασφάλεια» ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις προσωπικές συνομιλίες με ανθρώπους του μόχθου που περιέλαβε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του.

«Οι πολίτες είδαν τον εαυτό τους στις λέξεις του κ. Μητσοτάκη το βράδυ του Σαββάτου», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης. Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «ο φιλελευθερισμός – παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατηγορεί για αυτό – είναι μια ιδεολογία με πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο, ειδικά όταν οι μεταρρυθμίσεις που θέλουμε να κάνουμε έχουν κοινωνικό όφελος».

Μιλώντας για το σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσουν πολύ γρήγορα βασικά νομοσχέδια που θα διευκολύνουν τις επενδύσεις ενώ συγκεκριμένα το νέο φορολογικό σύστημα θα είναι σταθερό για τουλάχιστον μια πενταετία.

Γιάννης Τρουπής

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα

#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια