Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στα Γλυκά Νερά

Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στα Γλυκά Νερά

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 2 μ.μ. σε αποθήκη στα Γλυκά Νερά στη συμβολή των οδών Ολυμπιονικών και Αθηνάς Παλλάδος.

Από τη φωτιά καταστράφηκε αποθήκη 900 τ.μ. με φαρμακευτικό υλικό, ενώ απειλήθηκε και δεύτερη αποθήκη που εξυπηρετεί άλλη φαρμακευτική εταιρεία καθώς και υποπρακτορείο διανομής Τύπου. Σημειώνεται πως η εστία της πυρκαγιάς βρισκόταν κοντά σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων υποστράτηγο Σπαή, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο περίπου στις 4.30 μ.μ., ενώ πιο αργά το απόγευμα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. 

Στο σημείο έχουν παραμείνει για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής με 25 πυροσβέστες, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της εκδήλωσης.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των πυροσβεστικών και παράλληλα να αποκλείσουν την κυκλοφορία προς την Αθηνάς Παλλάδος.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 14.17 μμ. Ο καπνός από την πυρκαγιά ήταν ορατός σε πολλά σημεία της Αττικής.