Μητέρα έπεσε με το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο

Μητέρα έπεσε με το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο

Τραγικό τέλος βρήκαν μία γυναίκα που έπεσε μαζί με το παιδί της από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη στον Νέο Κόσμο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4.30 μ.μ., με τους περίοικους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να ειδοποιούν την αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας που μένει κοντά στο σημείο της τραγωδίας, η μητέρα -ηλικίας 34 με 40 ετών- πρώτα έριξε το 4χρονο κοριτσάκι της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό. Όταν η γυναίκα είδε τη μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε, προσπάθησε να την μεταπείσει. Εκείνη όμως δεν την άκουσε και έριξε το παιδί στο κενό, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

H μητέρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ωστόσο η πτώση του παιδιού ανακόπηκε πάνω σε δέντρα στο πεζοδρόμιο κάτω από την πολυκατοικία. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και απεβίωσε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να το κρατήσουν στη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες: