Ν. Χαρδαλιάς: Θα μείνουμε σπίτι το Πάσχα, μην κάνουμε λάθος τώρα

Ν. Χαρδαλιάς: Θα μείνουμε σπίτι το Πάσχα, μην κάνουμε λάθος τώρα

«Θα μείνουμε σπίτι για να γιορτάσουμε με όλους τους αγαπημένους μας» υπογράμμισε για το Πάσχα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι «αν βρεθούμε έξω θα είναι μεγάλο λάθος». Παράλληλα, ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες, στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα.

Σχετικά με τη ΔΕΗ,  ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε πως οι υπόλοιπες μονάδες της ΔΕΗ θα λειτουργούν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό για λόγους ασφαλείας.

Για την έξοδο του Πάσχα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε «φέτος δεν θα πάμε σε εκκλησίες, δεν θα σουβλίσουμε δεν θα πάμε στο χωριό. Θα μείνουμε σπίτι για να γιορτάσουμε με όλους τους αγαπημένους μας».

«Αν βρεθούμε έξω θα είναι μεγάλο λάθος. Αυτό βοηθά τη νόσο.  Όσο κάποιοι αγνοούν τα μέτρα η επιλογή μας θα είναι περισσότερα και αυστηρότερα μέτρα», πρόσθεσε και τόνισε ότι «μένουμε σπίτι χωρίς δικαιολογίες»

Παράλληλα, ο ίδιος ενημέρωσε ότι 6.209 συμπολίτες μας ελέγχονται για κατ' οίκον περιορισμό. Από τους 400 ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι 22 παραβιασαν την καραντίνα και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα.