Νεο περιστατικό με νεκρό βρέφος - Φρουρούμενη στο νοσοκομείο η μητέρα

Νεο περιστατικό με νεκρό βρέφος - Φρουρούμενη στο νοσοκομείο η μητέρα

Ακόμη ένα περιστατικό με νεκρό μωρό που γεννήθηκε στο σπίτι από την μητέρα του έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, Κοινωνική, την περασμένη Τρίτη, 29 Μαϊου, μια 37χρονη έγκυος στο Κερατσίνι ένιωσε ξαφνικά έντονους πόνους και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα να γεννήσει πρόωρα ένα αγοράκι περίπου 25 εβδομάδων.

Μιάμιση ώρα αργότερα το ΕΚΑΒ έφθασε στο σπίτι της όπου οι νοσηλευτές βρήκαν τη γυναίκα μέσα στα αίματα, με το μωρό στην αγκαλιά της. Ο ομφάλιος λώρος ήταν ακέραιος, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας. Η γυναίκα και το βρέφος μεταφέρθηκαν άμεσα στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, όπου οι γιατροί προσπάθησαν μάταια να σώσουν το νεογέννητο. Το μωρό πέθανε στις 2 τα ξημερώματα.

 

Το περίεργο της υπόθεσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, είναι ότι η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε πως βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Η συμπεριφορά της κίνησε υποψίες. Ενημερώθηκε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, η οποία διέταξε να συλληφθεί και να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της. Παράλληλα, ζητήθηκε γνωμάτευση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά. Η γυναίκα, που σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ήδη μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά.