Ο Trump «δεν θα διατάξει» έρευνες κατά της Clinton αφού γίνει πρόεδρος

Ο Trump «δεν θα διατάξει» έρευνες κατά της Clinton αφού γίνει πρόεδρος

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump δεν πρόκειται να διατάξει ειδικές έρευνες σε βάρος της αντιπάλου του στις εκλογές Hillary Clinton, όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο MSNBC.

Η πηγή του MSNBC σημείωσε πως η κ. Clinton «έχει περάσει αρκετά», γραμμή που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με προεκλογικό αίτημα ψηφοφόρων του κ. Trump να «φυλακίσει» τη Δημοκρατική υποψήφια.

Στο δεύτερο ντιμπέιτ με την κ. Clinton ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας είχε δηλώσει ότι εάν ήταν πρόεδρος η κ. Clinton θα ήταν στη φυλακή λόγω της χρήσης ιδιωτικού σέρβερ για διαβαθμισμένα υπηρεσιακά e-mail κατά τη θητεία της ως υπουργός Εξωτερικών.

Τις πληροφορίες δεν διέψευσε η στενή συνεργάτιδα του κ. Trump και ανώτερο στέλεχος της εκστρατείας του, Kellyanne Conway.

«Η Hillary Clinton πρέπει ακόμα να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν την θεωρεί αξιόπιστη. Αλλά εάν ο Donald Trump μπορεί να την βοηθήσει να επουλώσει [τις πληγές της] αυτό είναι ίσως κάτι καλό», είπε η κ. Conway στο MSNBC.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα

#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια