Π. Ρήγας: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους συνανθρώπους μας που είναι πιο ευάλωτοι

Π. Ρήγας: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους συνανθρώπους μας που είναι πιο ευάλωτοι

«Τέτοιες μέρες, η σκέψη μας είναι πιο έντονα στους συνανθρώπους μας που είναι πιο ευάλωτοι στη βία, την αδικία και τη δυστυχία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και περνάει από το χέρι μας γι'' αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.

Νωρίτερα, μικροί φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ, Π. Ρήγα, τις βουλεύτριες Χ. Καφαντάρη και Ζ. Λιβανίου, καθώς και το μέλος της ΠΓ, Ν. Σκορίνη.

Ο κ. Ρήγας τόνισε ότι αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, η σκέψη μας είναι, επίσης, στα εκατομμύρια πρόσφυγες, οι οποίοι είναι θύματα του πολέμου, παιδιά και μεγάλοι, οι οποίοι πνίγονται ακόμα και στα νερά του Αιγαίου περιμένοντας να βρει η Ευρώπη τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

«Δεν θα είχε νόημα να πούμε "χρόνια πολλά" αν δεν βάλουμε στον πυρήνα της σκέψη μας αυτές τις αξίες, καθώς και τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την ανοχή στη διαφορετικότητα και την παροχή βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη» ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ευχήθηκε «δύναμη, υπομονή και αντοχή», ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι «μπορούμε να πάμε καλύτερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ